Joga centar Aleksandra

                                                 

Joga Centar Aleksandra

PicMonkey Collage

 Joga Centar Aleksandra ima sledeće programe:

GRUPNI ČASOVI JOGE

Jogu možemo vežbati svi. Nema starosnih  granica već je bitna vaša odluka da sat i po vremena vaše pažnje dva puta nedeljno odvojite za sebe. Radićemo zajedno u grupi ali će svako biti usmeren na sebe, dešavanja u telu, povežaćemo se sa našim unutrašnjim bićem. Kroz vreme primetićemo da smo opušteniji, da nam je telo gipkije, razgibanije, da se radujemo životu i svakom novom danu, da imamo mnogo više energije i da uspešno odgovaramo izazovima naše svakodnevice. Grupa će nas podsticati  i zajedno ćemo se radovati svakom pojedninačnom uspehu nas i grupe u celini.


INDIVIDUALNI ČASOVI JOGE

Idividulani časovi joge pružaju mogućnost dubljeg rada sa pojedincom ili sa malom grupom. Namenjena je ljudima koji vole samostalno da vežbaju, da se snažnije i dublje posvete jogi, svom samousavršavanju vođeni dugogodišnjim iskustvom instruktora Joga Centra Aleksandra.


       ČASOVI JOGE NA ENGLESKOM JEZIKU

                                                   Yoga classis on English in Belgrade


 JOGA ENERGOTERAPIJA


 ART JOGA ČASOVI

Art Joga Similiris je novi stil joge, nastao kao potreba spajanja senzibiliteta joge i umetnosti pokreta. Prvi put je promovisan u Srbiji na Međunarodnom festivalu joge, održanom 2010. godine u Beogradu, u organizaciji Joga Saveza Srbije. Art Joga Similiris predstavlja formu scenskog izražavanja koja uključuje elemente savremenog baleta, zadržavajući sva osnovna načela joga usavršavanja. Osnovni elementi u Art Yogi su asane –  joga položaji koji se izvode uz muziku, u skladu sa ritmom i melodijom. Pokret je usklađen sa dahom, pažnja se premešta sa jednog energetskog centra na drugi, što art jogu čini svojevrsnom meditacijom u pokretu. Unutrašnji doživljaj učesnika tka stazu prepoznavanja nesicrpne ljubavi, lepote i mudrosti, rađa baklju svesnosti koja i u gledaocima budi bogatstvo doživljaja. http://yogasavezsrbije.com//?s=art+joga&x=0&y=0.


     JOGA ZA ZAPOSLENE

Joga praksa se može izvoditi nakon radnog dana, ali i pre početka rada, a sve češće u delu vremena predviđenom za obrok. Profesor Nikić navodi da se jogom pomaže normalizaciji zdravlja zaposlenih; poboljšava psiho-fizičko zdravlje; smanjuje apsentizam (odstustvovanje sa posla); sprečavaju konflikti u organizacijama; utiče na unapređenje komunikacije među zaposlenima; utiče na poboljšanje organizacione klime i kulture; podstiče timski rad u kolektivu; utiče na povećanje motivacije kod zaposlenih; sprečava efekat sagorevanja na poslu; utiče na povećanje spremnosti na stres i umanjuje psihičku napetost; utiče na poboljšanje raspoloženja menadžmenta i zaposlenih; poboljšava koncentraciju i pamćenje; pomaže u donošenju ispravnih odluka; povećava kreativnost i samopoštovanje zaposlenih. http://yogasavezsrbije.com/joga-u-korporacijama/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>